T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi belli olmuştur. Sınav takvimi için Tıklayınız.

Ülke ve il geneli uygulanan sınavlarda 2. ders saatinde ilgili sınıflarda dersi olan öğretmenler sınav evraklarını alacak ve sınavı 09.40'da başlatacaklardır. 3. saate giren ders öğretmeni ise saat 10.00'da sınavı devralıp bitirecek ve evrakları idareye teslim edeceklerdir.

Şbt

MESEM VE MTAL SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE KOMİSYONLAR BELLİ OLMUŞTUR. SINAVLAR 7-16 ŞUBAT TARİHLERİNDE BELİRTİLEN YER VE SAATLERDE YAPILACAKTIR.

MESEM (ÇIRAK) SORUMLU ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

MESEM SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

MESLEK LİSESİ SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Eyl

ÇIRAK ÖĞRENCİLRİMİZİN SINIF VE OKUL GÜNLERİ BELLİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLER 16. EKİM 2023 İTİBARİYLE LİSTEDE BELİRTİLEN GÜN VE SINIFLARDA EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNE DEDAM EDECEKLERDİR.

16 EKİM 2023 İTİBARİYLE GEÇERLİ OLAN;

ÇIRAK ÖĞRENCİLERİN SINIF VE OKUL GÜNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM SINIFLARIN DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Eyl

May

MOTOR TEKNOLOJİLERİ ALANI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM ARAÇLARI ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPARKEN AÇAN ÇİÇEKLERİN KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR

May