T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü'nü kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bağımsızlığımızın sembolü Marşımızı sonsuza dek okuyabilmek dileğiyle...

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü Deprem okulumuzda tatbikatı gerçekleştirdi.

Şbt

ATSO ve Özel Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gizli, okul müdürü Ramazan Katkıcı okulumuzu siyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler. Yönetim kurulu başkanı Ali BAHAR ve beraberindeki heyet tarafından öğrencilerimize mesleklerine ilişkin terimlere dair hazırlanan Meslek Terimleri Sözlüğü öğrencilerimize dağıtıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ziyarete ilişkin röportaj ve ayrıntılara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

12. SINIF ERKEK KUAFÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN HÜSEYİN KAV, DÜN AKŞAM SAATLARİNDE GEÇİRDİĞİ ELİM BİR MOTOR KAZASI SONUCU HAYATINI KAYBETMİŞTİR.

MERHUM ÖĞRENCİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Ock

Okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Alanı olarak toplum izmeti çalışmaları kapsamında Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine saç bakımı yapıldı. Alan öğretmenlermiz Tarık METE, Dilek GÜRKAN, Yasemin ÖZKURT ve maiyetindeki öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Çevre Koruma Kulübü olarak okulumuzun çehresi değiştiriyoruz! Kulüp öğretmenleri Yaşar Çimen, Adem Şeker, Ramazan Turna, Mehmet Ali Yaman, Mehmet Ali Erüst, Mdr Yard. Turgay ÖZTÜRK, Müdürümüz MEhmet Hanifi İNCE ve öğrencilerin katılımıyla okul bahçemize yeni fidanlar diktik.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu yetişkin broşürü yayınlanmıştır.

Ock

Velilerimiz ve öğretmenlerimiz için İhmal ve İstismar broşürü yayındadır.

Kas

Öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hazırlanan Devamsızlığı Önleme Broşürü yayınlandı.

Ekm

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi kapsamındaki video tüm okul bileşenlerimiz için yayındadır.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BİRARAYA GELEREK MESLEKİ EĞİTİMİ ANLATTIK